Вже за кілька днів розпочинається реєстрація на пробне тестування

Потренуватися перед зовнішнім незалежним тестуванням можна під час пробного. Реєстрація бажаючих з 5 по 30 січня на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти. Про це повідомили в департаменті освіти та науки облдержадміністрації.

 «89% першокурсників кажуть, що проходження пробного тестування дуже допомогло їм при складанні ЗНО. Таке випробування дозволяє психологічно адаптуватися до основної сесії. Також є можливість ознайомитися з різними формами тестових завдань, розрахувати час роботи із тестовими зошитами, потренуватися в заповненні бланків відповідей, визначити власний рівень знань і, у разі потреби, скорегувати підготовку до ЗНО.  Завдання пробного тестування максимально наближені до тестів основної сесії ЗНО-2016», – відзначив директор департаменту освіти та науки облдержадміністрації Олексій Полторацький.
Пробне тестування з української мови і літератури пройде 2 квітня. 9 квітня можна буде скласти один з будь-яких предметів ЗНО.
Пробне тестування проходитиме в 14 містах Дніпропетровщини: у Дніпродзержинську працюватиме 1 пункт для проходження тестування, Дніпропетровську – 2 (лівий і правий берег Дніпра), Жовтих Водах – 1, Кривому Розі – 7, сел. Межовій – 1, Марганці, Нікополі – 1, Новомосковську – 1, Орджонікідзе – 1, Павлограді, Першотравенську – 1, Синельниковому – 1, Тернівці – 1, сел. Покровському – 1.

Залишити відповідь