Як боротись з жиром на животі?

Жир на животі не тішить жінок та чоловіків. Як з ним же боротися? По-перше, лягати спати раніше. Збільшення часу сну до 7-8 годин є простим способом скоротити жировий прошарок тіла. Коли людина спить занадто мало, її організм виділяє більше кортизолу, що веде до накопичення жиру.

Їсти більше йогурту. Кальцій стимулює спалювання жиру в будь-якому віці. Крім того, пробіотичні бактерії корисні для кишкової флори, запобігають здуття живота.

Вживати здорові жири. Вони є в оливковій олії. Також авокадо містять речовину манногептулозу, яка пригнічує вироблення інсуліну і, таким чином, може зменшити поглинання жиру.

Мінімізувати прості вуглеводи. Їх споживання швидко підвищує рівень цукру та інсуліну в крові – ідеальна умова для появи жирових валиків. Основними джерелами вуглеводів в раціоні повинні бути цільні зерна, овочі і фрукти (не дуже солодкі і в помірній кількості).

Налягати на продукти, що містять магній. Його отримання в достатній кількості є простим прийомом, що дозволяє мати струнку талію і підтягнутий живіт в будь-якому віці. Включайте в своє харчування гарбузове насіння, зелені овочі, авокадо.