Як на Дніпропетровщині розшукували зниклого студента (Фото)

Виявилося, що після уроків хлопець вирішив заночувати у товариша в гуртожитку. Про те, що його розшукують батьки і поліція, навіть не здогадувався.

В ніч на 30 жовтня, коли студент не повернувся додому, батьки звернулися за допомогою до поліції. Житель села Голубівка Новомосковського району розповів, що його неповнолітній пасинок зранку цього дня поїхав на навчання до коледжу, а після занять додому так і не повернувся, зазначають у прес-службі поліції.

PM24image001

На пошуки зниклого хлопця були орієнтовані всі сили та засоби новомосковської та перещепинської поліції. Під час відпрацювання всіх місць можливого перебування студента, перещепинські поліцейські відпрацювали село, де мешкає хлопець, а новомосковські поліцейські групи швидкого реагування та працівники ювенальної превенції перевірили зупинки, автобусні станції, розташовані поблизу навчального закладу, кафе та магазини, а також гуртожиток коледжу. Під час перевірки в одній з кімнат вони і виявили зниклого хлопця. Двері поліцейським відчинив заспаний господар кімнати. Всередині правоохоронці одразу побачили зниклого студента, який також солодко спав. Про те, що хлопця знайшли, одразу ж повідомили батькам.

Під час спілкування хлопець пояснив, що й гадки не мав, що батьки телефонуватимуть до поліції та організують його пошуки. Він просто вирішив побути в гостях у друга, а згодом заснув у його кімнаті. Ситуацію ускладнив розряджений мобільний телефон та те, що хлопець навіть не намагався повідомити родичам про свої наміри залишитися у гуртожитку. З вітчимом хлопця поліцейські також провели бесіду та наголосили на тому, що в цьому віці діти дуже гостро сприймають будь-яку критику. Наостанок вони рекомендували чоловіку знайти порозуміння з пасинком.