Як у Дніпрі реконструюють вулицю Яворницького (Фото)

У Дніпрі закінчили перший етап реконструкції вулиці Яворницького від вул. Івана Акінфєєва до площі Шевченка. Загалом усю вулицю зробили пішохідною. Тут улаштували сім терас з різними зонами відпочинку та дозвілля. Основна частина робіт з реконструкції вже завершена. Залишилося закінчити роботи на терасах у верхній частині вулиці. Повідомляють у Дніпровській міській раді.

«Кожен охочий може тут знайти свою зону для відпочинку. Є тераса зі стільцями і столами, де можна посидіти з чаєм, кавою. Зона з різними гойдалками, так звана зона «солярію» зі спеціальними шезлонгами, де можна полежати. Також зроблене архітектурне освітлення, висаджено понад 90 двадцятирічних дубів та понад 6 тис. кущів.

Зі свого боку, представник підрядної організації, яка втілювала проєкт, Максим Білоножко зазначив: «Перед початком зовнішніх робіт замінили всі комунікації, у тому числі зробили і зливову каналізацію, проклали понад 15 км кабелів, щоб реалізувати архітектурне дизайнерське освітлення. Покриття тут із бетонної архітектурної та гранітної плитки. Усі елементи виготовлені з якісних матеріалів і цілком безпечні».