Як у Дніпрі порушують правила паркування (Фото)

29 жовтня, близько 10-ї години вечора на парковці залізничного вокзалу патрульні виявили маршрутне таксі, водій якого порушив правила паркування. Автомобіль стояв по діагоналі і зайняв аж 3 місця, спеціально відведених для паркування осіб з обмеженими можливостями.

1

В результаті, водій порушив Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за паркування, стоянку, зупинку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю”, який вступив в дію з 26 жовтня. Патрульні виписали водію відповідну постанову. Громадянин отримав штраф у розмірі 1020 гривень.

«Нагадуємо, що відтепер за зупинку чи стоянку транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю передбачається стягнення у розмірі від 60 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», – зазначають у прес-службі поліції.