Як у Кривому Розі ходитиме транспорт на травневі свята

У Криворізькій міській раді нагадують, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», на усій території України встановлено карантин та введено певні обмеження, у тому числі, і на пасажирському транспорті.

На травневі свята, Великдень, Поминальні дні та день Перемоги над нацизмом – 9 та 10 травня, комунальний пасажирський транспорт (тролейбуси, автобуси і трамваї), а також транспорт підприємств приватної форми власності (маршрутне таксі) буде працювати у звичайному режимі (без організації додаткових рейсів та маршрутів) відповідно до діючих карантинних правил.

Задля безпеки пасажири повинні неухильно виконувати всі протиепідемічні заходи. Перевезення пасажирів здійснюватиметься в межах кількості місць для сидіння, без спецпропусків у звичайному режимі та за умови наявності у пасажирів засобів індивідуального захисту.

«З огляду на карантинні обмеження, щоб уникнути незручностей і великого скупчення людей, просимо криворіжців вибирати альтернативний зручний час для поїздок на кладовища. Вітаємо вас із наближенням Великодня, травневих свят та бажаємо міцного здоров’я й щастя!», – йдеться у повідомленні.