Як худнуть голлівудські красуні?

Голлівудські актриси завжди виглядають бездоганно. “Країна здоров’я” розповість секрети стрункості визнаних красунь.

Дженіфер Еністон
Вічно юна героїня серіал “Друзі” багато років дотримується системи дробового харчування по Баррі Сімсу. А це значить, що в кожному прийомі їжі потрібно з’їдати 40% білків, 30% жирів і 30% вуглеводів. Крім того, щоб досягти максимального результату Дженніфер поєднує дієту з системою харчування, яку для неї розробив особистий тренер.

Меган Фокс
Красуня Меган надає перевагу палеодієті. Вона використовує тільки ті продукти, які були в розпорядженні первісної людини – м’ясо, овочі і фрукти. Якщо схуднути треба швидко, то актриса виключає з раціону молочні продукти, бобові, цукор і алкоголь.

Вікторія Бекхем
Дружина легендарного футболіста відома своїм витонченим стилем і стрункою фігурою. Однак, щоб так виглядати Вікторії доводиться час від часу сідати на дієту. Місіс Бекхем любить алкалинову дієту. Її щоденний раціон складають продукти з лужними властивостями (цільнозернові каші, молоко, фрукти, шпинат і селера). А ось від крохмалистих овочів, кави, яєць, майонезу і багатьох інших продуктів доведеться відмовитися.

Кім Кардашян
Після перших пологів Кім неймовірно швидко прийшла в норму. Скинути довелося понад 20 кілограмів. Зірка зізнається, що досягти бажаного результату їй допомогла дієта Аткінса. А в ній найважливіше – збільшити в раціоні кількість споживаного білка (м’ясо, риба, яйця, овочі, сир) і максимально скоротити вуглеводи (хліб, кава, цукор, крупи).

Бейонсе
А ось співачка, щоб скинути вагу , навпаки перестає на на деякий час їсти м’ясо. Завдяки такому дієтичному вегетаріанству Бейонсе вдається скинути зайві кілограми і отримати потрібну вагу. На три тижні співачка виключає зі свого раціону все “тваринне”, замінюючи його овочами, фруктами і кашами.