Як зайти на мільярдний ринок? Відповідь на семінарі для підприємців в ОДА, – Валентин Резніченко

Цьогоріч вперше за часи незалежності України підприємці отримали шанс без знайомств, кулуарних домовленостей та корупції увійти на величезний ринок держзакупівель. ProZorro – система електронних закупівель, де лише Дніпропетровська ОДА та підпорядковані їй структури купують товарів та послуг на кілька мільярдів гривень на рік. Як розпочати продаж на величезному електронному ринку? Про це та багато іншого на семінарі для підприємців по ProZorro.

30 листопада о 14.00 бізнесмени, підприємці, менеджери, комерційні директори і всі, хто є в бізнесі, але кого немає на ринку електронних держзакупівель запрошуються на семінар до Дніпропетровської облдержадміністрації (пр. Кірова 1, 3-й поверх, конференцзал).

«Ми постійно збільшуємо кількість організацій, що закуповують товари та послуги в ProZorro. Спочатку в цю систему перейшли всі структури ОДА та підпорядковані нам організації. Це більше 250 держзакладів, які щороку витрачають кілька мільярдів гривень на закупівлі. Протягом місяця такий же крок зроблять всі РДА. На наступний рік районні адміністрації запланували придбати товарів та послуг на 500 млн. грн. Це величезний ринок, який відкривається перед підприємцями», – наголосив очільник регіону Валентин Резніченко.

На семінарі розкажуть про закон з держзакупівель, навчать відстежувати цікаві групи товарів і послуг. Окреслять об’єми ринку держзакупівель Дніпропетровського регіону та України.

Десятки підприємців регіону вже відчули переваги електронного ринку. Більше 3 тисяч тендерів на 132 млн. грн. наразі зареєстровані в системі ProZorro на Дніпропетровщині. В середньому у кожній закупівлі беруть участь 2-4 підприємства. Конкуренція невелика, і кожен, хто має якісний товар може отримати замовлення від ОДА, РДА чи комунальних закладів області.

«Система ProZorro виключає корупційну складову. Вона не робить преференцій ні друзям, ні знайомим, ні родичам чиновників. Це простий та доступний сучасний інструмент для всіх, хто прагне працювати чесно», – додав Валентин Резніченко.

Зареєструватися на навчання можна за посиланням: https://goo.gl/LRLMxT або за телефоном 0986747701.

ProZorro – це система електронних торгів. Через неї укладають угоди до 200 тис. грн. на товари й послуги і до 1,5 млн. грн. – на роботи. Торги відбуваються в режимі он-лайн. За розпорядженням очільника області Валентина Резніченка Дніпропетровська облдержадміністрація перейшла на цю систему у вересні.

показники

Залишити відповідь