Як журналісти Дніпра білці в око поцілили

Чемпіонат зі стрільби з лука, що проходив в рамках IV малої олімпіади серед представників ЗМІ Придніпров’я на «Кубок Дракоші-2018/20» (до 60-річчя НСЖУ), довів, що журналісти не тільки міцно тримають перо, а й вправно стріляють гострими стрілами! Та й як інакше, коли Дніпропетровщина – край скіфів і козаків.

Журналісти нашого регіону навіть вихідними днями – непосидючі, енергійні та наполегливі. Минулої суботи ЗМІївці ще й чималі спортивні досягнення здобули – довели свою вправність у стрільбі з луку. Як справжні Робін Гуди та амазонки мітко били білці у саме око. От і майстри пера «Вістей Придніпров’я» – задніх не пасли: кореспондент нашого видання Анфіса Букреєва в особистому заліку серед жінок завоювала друге місце.

Це був справжній лицарський турнір зі стрільби. Він тривав аж 7 годин на Воронцовському пляжі, який цього дня видався дуже перемінливим на погоду: то накрапав дощик, то припікало сонечко. Проте погода не завадила гострим стрілам досягати мішені, щоправда, бувало, й сусідньої…

Та й ці результати викликали схвалення у глядачів, оплески й теплі усмішки. І хоча живих мішеней на турнірі не було, та тваринкам трохи дісталося цього дня від лучників. Так, кілька разів вправні амазонки поцілили в одну й ту ж білочку, хоч і не справжню. Також під час змагань «дісталося» від лучників й поролоновому зайцю. «Косий» принаймні один раз був мітко підстрілений у саме заяче серце.

Загалом у змаганнях взяли участь сімнадцять формувань «медійників» та партнерів СОЖЦ «Тригол» ДОО НСЖУ.

У загально­командному заліку перемогла команда «Олександр Рудницький І Ко»; в особистому серед чоловіків – 1. Леонід Гаркуша, «Яна Гаркуша і Ко». 2. Олександр Рудницький, «Олександр Рудницький і Ко». 3. Василь Петрушенко, «Капелан», ЗСУ; в особистому заліку серед жінок –
1. Надія Пашко, «Капелан», ЗСУ. 2. Анфіса Букрєва, «Вісті Придніпров’я». 3. Анастасія Зайцева, Дніпровська обласна організація НСЖУ.

Дякуємо за організацію турніру головному судді змагань Юрію Петерсону та голові СОЖЦ «Тригол» ДОО НСЖУ Володимиру Сороці.

Олександра Стефко,
фото автора