Як зробити вихідні цікавими: афіша Дніпра

Морозні сонячні дні готують жителям Дніпра багато цікавих подій. «Вісті Придніпров’я» зібрали для вас найактуальнішу афішу подій на будь-який смак. Плюс – цікаві місця у Дніпрі, де можна відсвяткувати Хеллоуїн-2016.

У суботу, 29 жовтня, гурт, який пробував свої сили на відборі до Євробачення 2016, Brunettes Shoot Blondes. Початок о 20:00 в Concert Hall OPERA (вул.Вернандського,23). Ціну квитка уточнюйте додатково.

Для поціновувачів мистецтва 29-30 жовтня можна завітати на міжнародну виставку мистецтв «COW. ILLUSTRATIONS – 2016» у Центральну міську бібліотеку (вул. Воскресенська, 23).  На виставці зібрані роботи ілюстраторів і дизайнерів з усього світу. Географія ILLUSTRATION 2016: Україна, Австрія, Англія, Аргентина, Бразилія, Венесуела, Німеччина, Ізраїль, Іран, Канада, Китай, Литва, Мексика, Норвегія, Польща, Португалія, Сербія, Словенія, США, Тайвань, Туреччина, Франція. Виставка порадує глядача чудовими творами художників-ілюстраторів від молодих авторів до відомих на весь світ метрів, таких як канадський ілюстратор Anita Kunz, яка робить обкладинки для The New Yorker, Time, Rolling Stone та інших, і є однією з найвпливовіших жінок Канади. Вхід вільний, виставка триватиме до 8 листопада.

28-30 жовтня в Дніпрі Garage48 спільно з Estonian Development Cooperation і Icoworking hub проводять Хакатон Internet of Things. Це буде 2 доби драйву і позитивних емоцій. Ви зможете створити щось абсолютно нове за підтримки досвідчених менторів з України та Європи. Запрошують інженерів, програмістів, дизайнерів, маркетологів, проектних менеджерів, готових креативити і створювати протягом доби! Початок о 18:30 за адресою вул. Чернишевського, 37. Подробиці на сайті: garage48.org/events/dnipro2016.

У неділю, 30 жовтня, можна побачити виставу «Табу» у театрі «Крик» (вул. М.Грушевського, 1 ) У виставі багато шокуючої правди про стосунки чоловіка та жінки, що стали під вінець шлюбу. Початок вистави о 18:00, ціну квитків уточнюйте додатково.

Як відсвяткувати Хеллоуїн у Дніпрі?

Halloween в нічному клубі Paris (вул. Короленка, 3) Вечірка в ніч всіх святих в Paris буде підготовлена в кращих традиціях святкування Хеллоуїна в клубі. Це музика від Dj Max, конкурси від MC Glow і go-go в тематичних костюмах зі страхітливим макіяжем.  Вечірки пройдуть з 28-29 жовтня, початок о 22:00.

“Шепотамикриками” в RIO (вул. Січеславська Набережна, 19Д) – оригінальна тематична вечірка, багато страхітливої музики, незвичайне оформлення і незабутня атмосферу найстрашнішого свята в році. Вечірки пройдуть з 28-29 жовтня, початок о 22:00.

У п’ятницю та суботу в Samba Hоuse (пр. Олександра Поля, 46) запрошує на стилізовану вечірку Хеллоуїн, яка пройде в форматі музики 80-х. Також відвідувачів чекає шоу аніматорів, розіграш кальяну і безкоштовні коктейлі для дівчат до 23:00. Вечірки пройдуть з 28-29 жовтня.

Тематична вечірка в ЛБ “Ікра” (вул. Короленка,3 ) буде оформлена в стилі ночі всіх святих: страшні декорації, піджеї в костюмах нечисті і, звичайно, багато клубної музики. Вечірки пройдуть з 28-29 жовтня, вартість квитків: вхід вільний.

Клубна вечірка в кафе-барі «Каша» (вул Барикадна,3) пройде в містичній атмосфері Хеллоуїна. З особливостей вечора: безкоштовні частування для гостей, безкоштовне караоке і акції.

Арт-центр “Квартира” (вул. Троїцька площа, 3-1) запрошує на хіп-хоп концерт “Каблуками по бруківці” і танцювальний майстер-клас для всіх охочих. Також буде працювати “Ведьмин кінозал”. Всі бажаючі зможуть зіграти в настільні ігри та взяти участь у тематичній фотосесії.

Залишити відповідь