Які знаки зодіаку найчастіше жаліються на долю

Одні люди сприймають повороти долі з позитивом. Ніколи не впадають у відчай і не скаржаться. Інші, апріорі не можуть прийняти, і вічно незадоволені своєю долею. Вони скрізь знаходять негатив. Про таких розповідає Радіо Максимум.

3 місце Близнюки

Дивно, що веселуни і балагури Близнюки потрапили на третю сходинку рейтингу скигліїв. Вони дійсно оптимісти. Швидко забувають про невдачі. Чужі скарги вислуховувати ненавидять. Уникають страждальців. Ігнорують критиків і заздрісників. Їм скрізь і завжди комфортно і легко. У той же час, коли у Близнюка трапляється біда, він плаче і страждає голосніше за всіх. Негатив в собі не тримає. Оплакувати долю воліє в компанії.

2 місце Діва

Діви критикують всіх і вся. Люблять поскаржитися на своє життя і на себе. Постійно аналізують свої і чужі вчинки. Помічають все недосконале і неправильне. Але не прагнуть щось робити. Тільки констатують факти. Представники цього земного знака завжди готуються до гіршого. Заздалегідь продумують всі негативні аспекти. Завчасно налаштовуються на поразку. Невдача їм ввижається у будь-яких починаннях.

1 місце Рак, головний нюня

Емоції часто беруть верх над раками. Їх може засмутити будь-яка дрібниця. Будь-яке відхилення від планів. І навіть погана погода. Вони фаталісти. Не вірять, що можуть власноруч змінити своє життя. Їм простіше скаржитися, чим зайнятися собою, поміняти стиль мислення, боротися з труднощами. Бути скиглієм для Рака не хобі або робота, це покликання. Представник цього водяного знака може годинами “плакати в жилетку”.