Японці анонсували вихід потужної Toyota Land Cruiser (фото)

Протягом року в мережі публікується інформація про майбутній Toyota Land Cruiser 300. Нещодавно японські журналісти роздобули дані про дату прем’єри нового автомобіля, повідомляє “Радіо Максимум”.

Новий Toyota Land Cruiser 300, який прийде на зміну 200-у, дебютує в серпні цього року. Крім того, наші колеги з Японії запевняють, що позашляховик буде побудований на передньопривідній архітектурі TNGA, яку адаптують під повний привід і рамну конструкцію.

Водночас моторну гамму Toyota Land Cruiser 300 складуть доопрацьований 4,6-літровий бензиновий V8, потужність якого доведуть до 318 к.с., 3,5-літровий мотор V6 на 415 сил (таким зараз, до речі, оснащується LS 500h), а також гібридна силова установка на основі 3,5-літрового агрегату. Остання буде найпотужнішим агрегатом в лінійці (імовірно, віддача складе 480 к.с.). На зміну автоматичній коробці прийде CVT-трансмісія.

Що стосується дизайну, 300-й збереже вигляд актуальної моделі, хоча додасть трохи в брутальності і дикості. Ніякі нові фото машини видання не публікують: наводяться лише старі скетчі.

Японці анонсували вихід потужної Toyota Land Cruiser - фото 380531

Японці анонсували вихід потужної Toyota Land Cruiser - фото 380532