YASNO увійшов у ТОП-25 “зелених” компаній України

YASNO увійшов до ТОП-25 найбільш «зелених» компаній за версією видання «Власть денег» як постачальник електроенергії, що розвиває продукти та послуги з енергоефективності та електромобільності.

При відборі «зелених» компаній враховувалися обсяги вже здійснених і запланованих еко-інвестицій, їх важливість для поліпшення еко-ситуації в регіонах, збереження здоров’я українців і посилення технологічного потенціалу України.

Всі продуктові пропозиції YASNO – від енергоефективних рішень до енергосервісних контрактів та послуг для електромобілістів – «зелені» за своєю суттю.  Компанія враховує глобальні енергетичні тренди і пропонує клієнтам готові рішення з трьох продуктових сімей.  Діяльність компанії також відповідає державній Концепції “зеленого” енергетичного переходу до 2050 року.

YASNO Smart – це «розумні» рішення для дому, які допомагають економити до 50% витрат на електроенергію за рахунок установки двозонних лічильників, розумних розеток, розумних LED-ламп. YASNO Efficiency – інноваційні  рішення майбутнього: сонячні дахи і системи зберігання енергії, послуги енрергосервісу та енергоаудиту. YASNO E-mobility дає можливість водіям електрокарів заряджатися на 23 швидких зарядних станціях в Києві і по дорозі в Одесу, Львів, Полтаву, а також встановити власний зарядний пристрій для будинку або офісу, економити витрати і отримувати додатковий дохід.

«Наші клієнти стають більш свідомими та еко-налаштованими. Їх цікавлять енергоефективні рішення, інноваційні послуги, системи «розумного» будинку, швидка зарядка електромобілів, можливості зберігати енергію. Ми розвиваємо ці напрямки, пропонуючи такі рішення «під ключ». Наприклад, вже 35 тисяч домогосподарств користуються енергоефективними наборами від YASNO, сплачуючи за електроенергію менше. Це – частина нашого внеску у краще енергетичне майбутнє та «зелений» перехід України», – розповів генеральний директор YASNO Абдулла Кьоксал.