Юна українка стала наймолодшою дитиною-роллером

У столиці зареєстрували незвичайний  рекорд – маленька киянка Олівія Шпитко віком1 рік 4 місяці отримала титул «Наймолодша в Україні дитина-роллер».

Як зазначають у прес-службі реєстру рекордів, Олівія Шпитко на роликах – з першого року свого життя. Тоді вага її роликів перевищувала власну вагу. Шолом найменшого розміру до сих пір періодично спадає. Її тренувальний графік нічим не відрізняється від дорослих спортсменів. П’ять разів на тиждень вона проводить понад годину на ролердромі. Фішки, перешкоди, трампліни, перегони – жодних поблажок. Цю спортсменку із соскою в роті і в памперсі знають всі працівники ролердрому. В очах оточуючих вона вже маленький герой.

Щороку все молодші і молодші рекордсмени входять до Національного реєстру рекордів зі своїми досягненнями. Досі найменшою рекордсменкою була киянка Варвара Медвідь віком 1 рік 7 місяців, яка зареєструвала рекорд у цій же номінації.

Цікаво, що Олівія Шпитко визнана на даний момент також і наймолодшою рекордсменкою, зареєстрованою за всю історію Національного реєстру рекордів України.