Юні криворізькі перукарі стали переможцями відбіркового чемпіонату країни

Завершився відбірковий тур Чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу. По два «золота», «срібла» та «бронзи» привезли звідти вихованці Криворізького навчально-виробничого центру. Вони найкраще впоралися зі стрижками, укладками, кучерями та плетіннями. Про це повідомили у департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА.
Відбірковий тур проходив у Києві. За першість змагалися учасники з усіх куточків країни. Перші місця посіли криворожанки Юлія Гладун і Вероніка Підгурська. Чоловічі та жіночі повсякденні стрижки з укладанням учениць міського навчально-виробничого центру визнали кращими.
Друге місце у їх колег – Світлани Остапенко та Вероніки Яценко. Вони чудово впорались з жіночою стрижкою, а також кучерями та хвилями.
На третій сходинці – юні перукарі Ася Карапетян та Наталія Плевако. За жіночу стрижку з укладанням та коктейльну зачіску з елементами плетіння вони отримали «бронзу».
Дипломами учасників відзначили також учениць Дніпропетровського центру професійної освіти Марину Огій, Наталію Самборську, Анастасію Столяр, Олену Соколенко.
Тепер переможниці відбіркового туру змагатимуться за першість вже у Чемпіонаті країни.

Залишити відповідь