Юний боксер з Дніпропетровщини – срібний призер чемпіонату Європи        

Більше 200 юних боксерів з 24-х країн Європи змагалися за звання кращого в російській Анапі. Срібним призером Чемпіонату Європи з боксу став школяр з с. Українки Криничанського району Дніпропетровської області. Про це повідомили в Криничанській райдержадміністрації.

боксер1

У чвертьфінальному бою Богдан Середа із криничанської Українки переміг боксера з Ірландії, у півфіналі здобув першість над суперником із Молдови, а у фінальному бою – трохи поступився російському боксеру. Богдан Середа здобув срібло для України на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів.
Це не перша перемога нашого земляка. Богдан – багаторазовий призер України з боксу, чемпіон міжнародного турніру, чемпіон у поєдинках найсильніших боксерів.

боксер3
Нещодавно юному спортсмену присвоїли звання кандидата у майстри спорту. Однак юнак не зазнається, а продовжує тренуватися. Говорить, що більшістю свої перемог зобов’язаний тренеру та рідному боксерському клубові, що діє в селі Українка вже впродовж п’яти років. Цей клуб відомий на всю Дніпропетровщину та далеко за її межами. Цьогоріч тут тренуються 30 боксерів: 20 школярів від 6 до 16 років та 10 дорослих до 27 років.
Тричі на тиждень відвідують клуб молоді спортсмени. Навіть влітку канікули випадають боксерам лише на два тижні. Результати тренувань: призові місця, грамоти, кубки.
На Дніпропетровщині боксом займається майже 3,5 тис. спортсменів, з якими працює понад 100 тренерів.

Залишити відповідь