Юним дніпрянам пропонують обрати професії

Вже цієї суботи у Дніпрі стартує четвертий сезон наймасштабнішого національного профорієнтаційного проекту в Україні! “Місто Професій” – це національний проект, метою якого є дати можливість дітям спробувати себе у різних професіях.

Діти на вході до імпровізованого містечка отримають паспорт та матимуть можливість влаштуватись на роботу, опанувавши понад сто професій. Після короткого майстер класу від фахівців своїх галузей, таких як – рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, інспектор ДАЇ, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня тощо, діти приступають до “роботи”.

Сумлінні та старанні юні «працівники» отримують заробітну плату за виконану роботу, витратити яку вони мають змогу в крамниці солодощів та подарунків. Вік учасників від 2 до 17 років.

«У 2016 році в проекті взяло участь понад 350 000 дітей в 25 містах України! О 12.00 розпочнеться вручення першого паспорту. Участь у заході безкоштовна, а вхід дорослим тільки в супроводі дітей!», – зазначають організатори.

Додаткову інформацію можна отримати  у Facebook: https://www.facebook.com/events/1963360883949668/