За добу в зоні АТО відбулось 39 обстрілів

Впродовж минулої доби зафіксовано 39 випадків порушення проросійськими бандформуваннями умов припинення вогню, а також два бойові зіткнення. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО, пише “Українська правда”.

Так, з 18.00 години загарбники здійснили 8 прицільних обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї та гранатометів біля Мар’їнки.

На цій же ділянці відбулось бойове зіткнення із ворожим підрозділом кількістю щонайменше 30 бойовиків. Підрозділи сил АТО прийняли бій та відтіснили ворога. Понісши втрати, бойовики відступили.

Ще одне бойове зіткнення відбулось біля Щастя, що на Луганщині. Там банда загарбників налічувала щонайменше 10 осіб. Але результат бою для них не став інакшим. Забравши поранених та загиблих, нападники відійшли на свій вихідний рубіж.

Продовжились збройні провокації проти сил АТО і на інших ділянках лінії розмежування. Зокрема, противник продовжує обстріли в районі Пісків, Опитного, південніше Авдіївки. По Красногорівці окупанти били із зенітних установок та 82-мм мінометів.

Також із мінометів калібру 82 мм бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО біля Зайцевого, що неподалік окупованої Горлівки. Окрім того, вони застосували гранатомети, стрілецьку зброю, а також заборонені Мінськими домовленостями 120-мм міномети та озброєння танків.

На Маріупольському напрямку противник вів вогонь з 82-мм мінометів в бік наших позицій біля Старогнатівки.

З опівночі бойовики вже шість разів порушили режим тиші. Всі вони зафіксовані в районі Пісків, Опитного та Авдіївки, де ворог застосував стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем.

Залишити відповідь