За гарний врожай та сумлінну працю: аграрії Дніпропетровщини отримали заслужені нагороди

Керівники господарств, трактористи, комбайнери зі всієї Дніпропетровщини зібралися в облдержадміністрації. Напередодні професійного свята справжні трудівники одержали заслужені нагороди. Отримали привітання – та мерщій додому. Кажуть: розслаблятися немає коли, адже земля не терпить лінощів. Така самовіддана та кропітка робота дає аграріям результат: цьогорічний  врожай зернових в області побив всі рекорди.

аграрии2

Дніпропетровщина – друга в Україні за обсягами виробництва сільськогосподарської продукції, зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Олег Кужман. Цьогоріч область зібрала близько 4 млн. тонн зерна – найкращий показник регіону за останні два десятки років. Все це – результат професійної роботи аграріїв Дніпропетровщини.

аграрии3

«Кажуть, що легкого хліба не буває. Хлібороби – мудрі люди. Всім примхам природи вони протиставляють свою організованість. Зібраний цьогоріч врожай дає можливість повністю забезпечити область продовольчим зерном.  За це вам велика вдячність», – звернувся до аграріїв Олег Кужман.

Серед інших грамоту отримав Геннадій Бруслік. У минулому – вчитель музики, він вже п’ятнадцять років працює на землі. Любить свою роботу, проте й про музичне  минуле не забуває. Каже: секрет його успіху – в балансі. Не дарма своє фермерське господарство назвав «Гармонія».

аграрии4

«Цьогоріч наше фермерське господарство стало кращим в П’ятихатському районі. Це заслуга всього колективу. Тож і сьогоднішня нагорода – спільна», – сказав голова  фермерського господарства “Гармонія плюс”  Геннадій Бруслік.

Загалом почесні грамоти отримали 67 аграріїв Дніпропетровщини.

Залишити відповідь