У Дніпрі чоловік погрожував влаштувати вибух (Фото)

У Дніпрі за злісну непокору законній вимозі патрульного за рішенням суду чоловік отримав штраф та 10 діб адмінарешту.

Так, одразу 3 адмінматеріали склали патрульні на чоловіка за правопорушення та доставили до Жовтневого районного суду для розгляду справи.

ато

11 січня, близько 1-ї години дня 41-річний громадянин зателефонував спецлінії 102 та повідомив про те, що тримає гранату, вийняв з неї чеку та погрожує вибухом. Коли патрульні прибули на місце події, виявилося, що чоловік гранати не має, а просто здійснив виклик аби, за його словами, перевірити швидкість реагування спеціальних служб.

Під час спілкування з поліцейськими він поводився агресивно та висловлювався нецензурною лайкою вбік охоронців порядку. Особу затримали із застосуванням кайданок і доставили до Соборного відділку поліції для складання адмінматеріалів. Там чоловік теж не заспокоювався, лаявся та погрожував поліцейським фізичною розправою. На порушника інспектори склали постанову за ст.183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб), протокол за ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню поліцейського) та протокол за ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство). Громадянина доставили до Жовтневого районного суду для розгляду справи. Суддя за ст.185 КУпАП присудив йому 10 діб адміністративного арешту та сплатити штраф.