Закарпаття підтопило через сильні дощі

У низці населених пунктів на Закарпатті утворився паводок через інтенсивні дощі. Про це повідомляє gazeta.ua із посиланням на Mukachevo.net.
У Рахові близько 8-ї ранку Тиса перелилася через лівий берег і підтопила центральну автодорогу. Автомобільний рух у місто перекритий за винятком важкої техніки. На деяких вулицях два гірські потоки вийшли з берегів і почали підтоплювати житлові будинки.
Місцева влада спільно з рятувальниками евакуювали звідти п’ятьох дітей, які тимчасово поміщені в дитяче відділення районної лікарні.
У селищі міського типу Кобилецька Поляна, річка почала підтоплювати електропідстанцію. Щоб уникнути аварійної ситуації, населений пункт, де проживає три з половиною тисячі мешканців, відключать від електроенергії.
Під загрозою також Хустщина, Міжгірщина та інші високогірні райони області, повідомляють місцеві журналісти.
У ОДА запевняють, що ситуація знаходиться під контролем, у всіх “гарячих” точках чергують представники влади, силовики та рятувальники зі спецтехнікою.
Водночас, місцеві жителі та журналісти інформують про підтоплення та загрозу й в інших місцях, про які наразі не застерігають ні влада, ні рятувальники.
Нагадаємо, синоптики пообіцяли, що після вихідних дощів буде менше.

Фото – mukachevo.net

Залишити відповідь