Заради слави: у Дніпрі водій влаштував нічні перегони (відео)

У Дніпрі 23-річний водій влаштував нічні перегони з поліцейськими, а потім переймався чи потрапив він до соцмереж та новинних чатів.

Патрульний екіпаж помітив на вулиці Леваневського автомобіль Mazda без номерних знаків. Йому подали вимогу про зупинку. Втім, водій транспортного засобу не відреагував і лише пришвидшив рух. Патрульні поїхали навздогін.

Чоловік за кермом зовсім не реагував на вимоги поліцейських зупинитися і зміг відірватися від інспекторів, розвинувши значну швидкість. Втім, патрульні передали орієнтування на вказаний транспортний засіб іншим екіпажам, і згодом його виявили на Донецькому шосе та заблокували.

Під час спілкування у 23-річного кермувальника виявили ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти медогляд. Він відмовився. Але пояснив, що йому набридло, що поліцейські постійно реагують на його порушення, тож він вирішив уникнути відповідальності, знявши номери. Втім, це не завадило патрульним затримати його та скласти протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та ч.6 ст.121 (Відсутність номерного знаку) КУпАП.

Патрульні пояснили йому, що на щастя в цей день вночі ніхто не постраждав через його легковажну поведінку та бажання прославитися. Але в будь-якому випадку відповідальність він понесе обов’язково. Водія відсторонили від кермування, а автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.

https://www.facebook.com/dnipropolice/videos/258514489030359/?t=13