Завтра розпочнуть виплати вкладникам ще двох банків

Виплати коштів вкладникам за договорами розпочнуть ПАТ “КБ “Інтеграл банк” та ПАТ “Банк “Національні інвестиції” з 27 жовтня. Здійснюватимуться виплати через ПАТ КБ “Приватбанк” та АТ “Ощадбанк”. Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, пише Укрінформ.

Так, з 27 жовтня 2015 року Публічне акціонерне товариство «Інтеграл-банк» розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 21 жовтня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися через установи ПАТ КБ «Приватбанк».

Крім того, з 27 жовтня 2015 року Публічне акціонерне товариство «Банк «Національні інвестиції» розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 21 жовтня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). У фонді зазначають, що вкладники ПАТ “Банк “Національні інвестиції” зможуть отримати свої кошти через відділення “Ощадбанку”.

Виплати вкладникам указаних банків здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення ФГВФО  банку з ринку, але не більш як 200 тисяч гривень.

Залишити відповідь