Завтра у Львові стартує графіті-фестиваль

12-13 грудня у місті Лева відбудеться графіті-фестиваль «АЛЯРМ’15». Про це пише Львівьска газета. «У світі існує багато прикладів, де вуличне мистецтво постає самодостатнім туристичним продуктом. До так званої Мекки вуличного мистецтва можна віднести Лондон, Берлін, Барселону, Брюссель, Париж, Лодзь. Протягом років там сформувались окремі мистецькі квартали. А туристичні оператори рекомендують їх туристам як «must see». Львів, як культурна столиця та найбільш європейське місто України, має доволі потужний потенціал для того, аби поповнити цей список та динамічно розвивати вуличне мистецтво», – зазначає начальник управління туризму міськради Галина Малець.
Важливим чинником для цього є і те, що у місті сформована потужна спільнота митців, яка разом із місцевою владою реалізовує мистецькі ініціативи. Однією з таких є «Львівський графіті-фестиваль Алярм’15», який відбудеться за участю 50-ти найкращих графіті-художників з усієї України.
В програмі передбачено створення нових мистецьких об`єктів та оновлення експозиції у вже існуючій вуличній галереї. Також відбудеться друга зустріч присвячена графіті-культурі та скетч-батл. Два дні насичені аерозолем для усіх поціновувачів вуличного мистецтва.Визначені і об’єкти для нанесення картин. Прийти і поспостерігати за процесом зможуть усі охочі.

Фото – facebook.com/groups/1468353063481143/?fref=ts

Залишити відповідь