Жахлива новина сколихнула жителів Дніпропетровщини (Фото)

Декілька днів тому жителям Дніпропетровської області повідомили про затримання серійного вбивці та гвалтівника у Кривому Розі. Його жертвами стали 6 жінок, двоє з них загинули. І ось вчора  жахливе повідомлення надійшло на спецлінію 102 близько 4-ї години дня. Мешканець одного з сіл Новомосковського району повідомив, що невідомий згвалтував його 10-річну доньку. Дитину знайшли у кущах оголену і в крові. Повідомили у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Патрульні зреагували миттєво – стали обстежувати прилеглу територію, опитували місцевих мешканців та разом з родичами дівчинки відпрацьовували місцевість. Ті повідомили, що ймовірний злочинець може пересуватися на велосипеді. Люди бачили, як він поїхав полями вбік одного з населених пунктів.

Екіпажі розділилися, аби заїхати до вказаного села з різних боків. Коли один з патрульних автомобілів в’їхав до нього, поліцейські помітили громадянина, схожого за прикметами. Той різко змінив напрямок руху. Але його зупинили. У чоловіка були сліди крові на руках та одязі, він мав ознаки сильного наркотичного сп’яніння.

Пізніше дівчинка упізнала його. Її швидка шпиталізувала до районної лікарні. Мешканці села також підтвердили, що бачили чоловіка неподалік місця злочину. На громадянина надягли кайданки, викликали слідчо-оперативну групу і доставили до Новомосковського відділку поліції.