Жінка отримала вогнепальне поранення обличчя у дніпродзержинському барі

У Дніпродзержинську внаслідок стрілянини біля бару постраждала 30-річна місцева жителька, яку доставили до міської лікарні з вогнепальним пораненням обличчя. Про це інформує прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Було встановлено, що 23 травня о 3-й ночі біля одного з барів на пр. Леніна в м. Дніпродзержинськ  між чотирма чоловіками виникла бійка, яка швидко закінчилася, після чого всі її учасники розійшлися. Через деякий час до бару під’їхало кілька чоловіків, які тримали в руках автомати Калашникова. Зловмисники здійснили кілька пострілів у різні боки, в результаті чого було поранено жінку, яка перебувала на літній площадці кафе. Після цього чоловіки сіли до автомобілів та зникли з місця злочину.

На місці події поліцейські виявили гільзи від патронів до автомату Калашникова. Наразі по місту та області введено в дію оперативний план «Сирена». За даним фактом відкрито кримінальне провадження з ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), що передбачає від 3-х до 7 років позбавлення волі.

Фото: ГУНП у Дніпропетровській області

Залишити відповідь