Жителі Дніпра можуть безкоштовно отримати ремонт будинку

Для того, аби ваш будинок відремонтували безкоштовно, треба поспішати – заявки приймають до 1 листопада. Михайло  Лисенко, заступник міського голови Дніпра, на своїй сторінці у Facebook розписав детальну інструкцію цієї процедури.

«Увага всім жителям міста! До 1 листопада приймаються заявки на ремонт житлового фонду на 2017 рік. Для цього не обов’язково записуватися до мене на прийом, досить в довільній формі написати заяву на ім’я мера з описом проблеми і здати його до 1 листопада в 421 кабінет в Міськрада. Здавати заяви можна з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 годин. Якщо будинок ОСББ / ЖБК в заяві вказувати це ОБОВ’ЯЗКОВО», – написав він.

«Вісті» поцікавились цим питанням, і виявилось, що заявку потрібно подавати, навіть якщо минулого року була така спроба. Приймаються заявки на найрізноманітніші будинки, в тому числі і старий житловий фонд (навіть, так звані «Катеринівка»). Але, зверніть увагу,  аби заявку прийняли, необхідно зібрати підписи більшості мешканців будинку. А от після 1 листопада заявки прийматися не будуть.

Залишити відповідь