Жителі Дніпропетровщини отримають Viber-рахунок за світло

Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO у Дніпропетровській області під час карантину обслуговує клієнтів виключно дистанційно, та надає різні можливості, щоб клієнти могли вчасно розрахуватися за світло, зберігаючи свій комфорт, час та здоров’я. Понад 300 тис. жителів області отримають Viber-рахунок, який можна миттєво сплатити зі смартфону.

Рахунок у мессенджер від YASNO надійде клієнтам, які ще не встигли внести оплату за попередній місяць та мають заборгованість. У повідомлені буде посилання, перейшовши за яким можна одразу сплатити за електроенергію без комісії.

«Нагадуємо, що розраховуватися за комунальні послуги необхідно щомісяця до 20 числа. Наші дистанційні сервіси дозволяють робити це швидко, зручно, а у нинішніх умовах ще й безпечно», – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Крім viber-рахунків сплатити за електроенергію у режимі онлайн можна також через Особистий кабінет, мобільний додаток Dnipro YASNO, інтернет-банкінг чи платіжні системи (IPay, PayHub та ін.), якими користується клієнт зі свого комп’ютера або смартфону.

Отримати консультацію з питань розрахунків та нарахувань жителі Дніпропетровщини можуть:

  • написавши листа на електронну адресу dp@yasno.com.ua;
  • через особисті повідомлення на сторінці електропостачальника у Facebook;
  • за телефоном контакт-центру (056/050/067) 770-11-55;

Нагадуємо, на період карантину енергоофіси YASNO призупинили очний прийом клієнтів але продовжують надавати послуги та консультації дистанційно за додатковими номерами телефонів та e-mail адресами, вказаними на сайті: https://yasno.com.ua/news/b2c_news/remote_service_b2c.

 

Фото: pixabay