Жителька Дніпра зібрала унікальну колекцію сонечок (фото)

Надія Комарова з Дніпра зібрала унікальну колекцію сонечок. Її колекція досягла 10 тисяч екземплярів, повідомляє Gazeta.ua.

“Спочатку подружка подарувала мені значок у вигляді сонечка на куртку. Я ним прикрила дірку.. Збирати сонечка почала через чотири роки після появи в мене першого жучка. Спочатку виключно для себе. Складала їх у коробки. Ніхто не знав про моє захоплення, а потім, коли показала, всі почали допомагати. Особливо підтримали батьки і син”, – каже Надія.

колекція сонечок_Надія Комарова

Самі оригінальні в колекції ляльки у вигляді сонечок. Зроблені методом валяння. У колекції постільна білизна, штори, диван, пуфи, світильники, свічки, попільнички, масажери, підставка для праски, і навіть ложка для взуття – все у вигляді божої корівки.

колекція сонечок_Надія Комарова

“Сонечка знаходять мене самі. Недавно поверталася з лікарні від товариша, пізно вночі. Раптом під ногами щось хруснуло. Дивлюся – в пакетику сонечко на гілочці. Гілочка зламалась, а жучок лишився цілим”

Стала рекордсменом по збору сонечок в 2014 році.

колекція сонечок_Надія Комарова

“Про мене написали газети й зняли на телебачення. Люди почали впізнавати на вулицях і колекція швидко почала поповнюватись. Шлють посилки з усього світу. Останні прийшли навушники зі Сполучених Штатів Америки. Є корівки з Африки і Австралії. Цей персонаж популярний скрізь. Він є в казках і в мультиках різних країн. Особливо популярна тематика була за часів союзу. Тоді у вигляді сонечка робили шкатулки, попільнички, броші”, – каже Надія.