Жителям Дніпра пропонують стати чарівниками для знедолених дітей

Діти в дитбудинках вимагають дуже багато уваги, їм потрібно не тільки купувати речі, а й дарувати емоції. У Дніпрі проводиться акція «Подаруй дитині казку», мета якої – подбати про дітей, які покинуті.

«Ми збираємо подарунки. Це може бути все, що завгодно. Книги, фільми, м’які іграшки – все, що підпадає під критерій подарунка. Збір ми здійснюємо до кінця грудня, орієнтуючись на те, скільки ми зберемо іграшок, ми будемо думати, скільки дитячих будинків зможемо відвідати», – зазначила організатор акції Інна Лістофорова під час прес-конференції в ІА «Днепр Пост».

Організатори планують перевдягнутися в Діда Мороза і Снігуроньку і віднести подарунки дітям, можливо влаштувати розважальну програму. Ця акція повинна об’єднати студентів різних вузів. Якщо ви хочете взяти участь в  акції, можна написати організаторам у соцмережах https://vk.com/n_lee , або зателефонувати за тел.: 063-838-86-30, щоб дізнатися, куди нести подарунки. В кінці акції «Подаруй дитині казку» організатори обіцяють оприлюднити фотозвіт в Інтернеті.

Залишити відповідь