Знаки Зодіаку і сон: скільки часу вам потрібно спати

Скільки повинна спати людина, щоб добре себе почувати? Це залежить від багатьох факторів – віку, роду діяльності, активності протягом дня і знаку Зодіаку. Пише Радіо Максимум.

Овен: Представникам цього вогняного знаку рекомендується спати не менше 6-7 годин на добу.

Телець: Він може спати навіть 5 годин на добу і відчувати себе при цьому просто чудово!

Близнюки: Повноцінний відпочинок для них займає близько 12 годин. Поспавши менше, Близнюки будуть відчувати себе втомленими і роздратованими.

Рак: Емоції цього знака Зодіаку значно коливаються протягом дня, а значить і енергії витрачається багато! Щоб відпочити, Ракам потрібно не менше 10 годин безперервного сну.

Лев: Левам для гарного самопочуття вистачить і 8 годин нічного відпочинку.

Діва: Представникам цього знаку Зодіаку досить сну тривалістю 6 годин, не більше.

Терези: Оскільки Терези віддають більшу частину своєї енергії іншим людям протягом дня, їм потрібно як мінімум 10 годин сну на добу.

Скорпіон: Цей водний знак дуже вимогливий у всьому: щоб виспатися, йому буде потрібно близько 10-12 годин сну на добу.

Стрілець: Він невибагливий – 6-7 годин сну Стрільцеві для відновлення сил цілком достатньо.

Козеріг: Вони віддають перевагу стабільності у всьому і намагаються спати близько 8 годин. Недосипання негативно позначається на настрої Козерога і, відповідно, на всіх оточуючих його людей.

Водолій: Ці представники стихії повітря недосипають дуже рідко. 6 годин нічного відпочинку – і Водолій в прекрасному настрої.

Риби: Представникам дванадцятого знаку Зодіаку потрібно близько 6 годин сну, якщо вони знаходяться в позитивному емоційному стані, і 10 годин, якщо вони пригнічені або чимось засмучені.