Зусилля школярів: у Слобожанському масово квітнуть тюльпани та нарциси (Фото)

Прихід весни не може зупинити навіть пандемія. На Дніпропетровщині природа втомилась від зимового сну та холоду першого місяця весни, тож поки що не впевнено, але так привітно посміхається ранніми квітами.

У Дніпропетровській області Слобожанський навчально-виховний комплекс №1 втілює мрії дітей, які цілий рік сортували сміття та на зароблені кошти закупили цибулинки ранніх квітів  – тюльпанів, нарцисів та ін. Прохолодна весна, суха земля не сприяють буйному цвітінню, та от ще й загальний сумний настрій, що окутав наше селище в зв’язку з карантином, теж відчувають дерева та квіти. Але виконати свою місію – прикрасити землю в яскраві барви цвітіння природа вже готова!

А в Слобожанській ЗОШ №2 теж про квіти сумлінно дбають! Погляньте, вже проклюнулись тонесенькі стеблинки чорнобривців, які діти встигли посадити в останні дні навчання перед карантином. Зараз за тендітними паростками доглядають учителі. Чорнобривці, здається, сумують за галасливою дітворою, та чекають на зустріч з школярами. Скучили вже за школою й діти, всі сподіваються на радісну зустріч, і хочуть, щоб відбулась вона якомога швидше, і щоб всі були здорові та усміхнені.

Дякуємо дітям за турботу про чистоту та озеленення нашого квітучого селища! Сподіваємось, небезпека відступить, і ми встигнемо всі разом намилуватись квітковим різноманіттям шкільного подвір’я навесні!

Таміла Жорняк