Зустріч з квартирантом обернулася трагедією

Криворізькі поліцейські з погонею затримали квартиранта, який жорстоко вбив господарку будинку. 55-річний орендар під час сварки з приводу виселення, взяв молоток та кілька разів вдарив власницю будинку по голові.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Дніпропетровській області.

Закривавлене тіло жінки було виявлено 22 жовтня у будинку на вул. Качалова в Саксаганському районі м. Кривий Ріг. Інформація про це надійшла до чергової частини. На місце злочину негайно направилася слідчо-оперативна група.

Співробітники поліції побачили на підлозі в коридорі тіло 55-річної жінки з тілесними ушкодженнями у виді 4-х забійних ран голови. Під час обстеження місця події було виявлено знаряддя вбивства – металевий молоток з дерев’яною рукояткою з нашаруванням крові на металевій та дерев’яній частинах.

Чоловік потерпілої розповів, що цього дня близько 10-ї його дружина виїхала з місця мешкання на автомобілі «Хюндай Акцент» у справах. Вона попередила чоловіка, що має намір зустрітися з квартирантом з приводу виселення його з будинку. Після цього зв’язок з нею пропав.

Для розшуку зловмисника, якого запідозрили у вбивстві жінки, по регіону було введено оперативний план «Перехват». Під час патрулювання співробітники криворізької поліції виявили розшукуваний автомобіль біля постів Інгулецького району. На вимогу поліцейських громадянин не зупинився. Під час погоні водій не впорався з керуванням автівкою, вилетів на обочину та перевернувся.

В результаті він отримав множинні забої та садна. Каретою швидкої допомоги його доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Нападнику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Залишити відповідь