Зухвале пограбування автозаправки сталося на Дніпропетровщині (Фото)

На перше пограбування зловмисник пішов наприкінці квітня у місті Марганці Дніпропетровської області Тоді його затримати не вдалося. Проте вже через місяць, після повторного пограбування автозаправки, поліцейські затримали зухвалого грабіжника. Повідомляють в ГУ НП у Дніпропетровській області.

11-31-03-downloadfile

Одягнувши маску та рукавички, озброївшись сокирою, чоловік розбив вікно в будівлі АЗС і проник всередину приміщення. Погрожуючи операторам станції сокирою, він забрав з каси 1290 гривень, а також жіночу сумку з телефоном та грошима у сумі 6 тис. гривень, після чого втік з награбованим.

11-31-01-downloadfile

Через місяць, наприкінці травня, грабіжник знову завітав на ту саму АЗС. Він знову одягнув маску та рукавички, взяв сокиру, але цього разу розбив скло у вхідних дверях, потім їх відчинив і зайшов до приміщення. Діяв чоловік за тим самим сценарієм. Знову погрожував сокирою та забрав з каси 1152 гривні та телефон оператора АЗС.

Правоохоронцям вдалось встановити особу зловмисника і затримати його вже через добу після другого пограбування. Ним виявився місцевий мешканець, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Наразі слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою чоловіку оголошено про підозру за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4-х до 6 років. Грабіжнику обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.