В одеській п’ятиповерхівці стався вибух газу

В Одесі в квартирі п’ятиповерхового будинку стався вибух побутового газу, внаслідок чого постраждали дві жінки. Про це повідомляє 112.ua ыз посиланням на прес-службу ГУ ДСНС в Одеській обл.
Сьогодні о 10:01 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в Малиновському районі міста за адресою: вул. Космонавтів, 23/2 стався вибух побутового газу без подальшого горіння.
“Пожежно-рятувальні підрозділи прибули до місця виклику о 10:07. В ході розвідки було встановлено, що в квартирі № 70, розташованій на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку стався вибух побутового газу. Відключено електрозабезпечення та газопостачання до пошкоджених приміщень”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що внаслідок вибуху постраждали літня жінка – власниця квартири та її донька, які були доправлені автомобілем швидкої допомоги до міської клінічної лікарні з опіками тіла і дихальних шляхів.
“Вибуховою хвилею зруйновано міжкімнатні перегородки двох суміщених квартир, вибито двері, віконні рами та шибки в під’їзді будинку”, – йдеться в повідомленні.
За даними ДержНС, попередньою причиною події є вибух газоповітряної суміші внаслідок порушення правил користування газовою плитою. Збитки від інциденту уточнюються.

Фото – dumskaya.net

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь