Ракетна атака на Дніпро: що відомо (Фото)

У п’ятницю ввечері ворог вдарив по Дніпру ракетами. Поцілили по багатоповерхівці та атакували адмінбудівлю. Там виникла пожежа. Вогонь охопив площу у 100 кв м. На місце чергової ракетної атаки миттєво прибули рятувальні та медичні служби, правоохоронці.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Внаслідок атаки постраждали 9 людей. Серед них двоє дітей – 14 та 17 років. Поранених могло бути більше, кажуть мешканці понівеченого житлового комплексу. Дім, який постраждав від «прильоту», був зовсім новий. Люди не встигли заселитися.

Відразу для людей з постраждалого житлового будинку облаштували прихистки у навчальних закладах. Так у НВК № 148 «Планета щастя» розгорнули пункт розміщення для постраждалих від ракетної атаки. Телефон: 0986193768.

Станом на ранок, кількість постраждалих не змінилася. За інформацією Дніпропетровської ОВА, окрім атакованих адмінбудівлі та багатоповерхівки є ще пошкодження. Це 4 житлові будинки навколо. Одна висотка, інші – двоповерхові. Зачепило й 3 адміністративні споруди і 7 автівок.

Правоохоронці повідомили, що за фактом порушення законів та звичаїв війни розпочато досудове розслідування за фактом за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!