У Дніпрі театр готує прем’єрну виставу (Фото)

У Дніпрі театр ДРАМіКОМ готує прем’єрну виставу «Афера по-італійськи» за п’єсою Джуліо Скарніччі та Ренцо Тарабузі «Моя професія – синьйор з вищого світу». Це комедія на 2 дії, сповнена інтриг та несподіванок. Про це розповіли у Дніпропетровській обласній раді.

Ця п’єса Джуліо Скарніччі та Ренцо Тарабузі – світова класика театру. «Дніпровський глядач має познайомитись із цією популярною романтичною комедією. Цією виставою ми хочемо дати глядачам віру в те, що у згуртованій родині можна пережити всі біди», – підкреслив головний режисер театру Антон Меженін.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Ставить виставу народний артист України, заслужений діяч мистецтв В’ячеслав Жила, який втілив понад 100 постановок у багатьох театрах України.

«Дія п’єси нагадує реалії України. Ми осучаснили текст класичної п’єси, аби вона давала відповіді на питання: завдяки чому люди вижили у найскладніші часи? Що нас тримає та допомагає вірити у майбутнє? Разом із героями глядач зрозуміє, що головний чинник щастя – сім’я, яка завжди була основою українського суспільства», – каже В’ячеслав Жила.

На прем’єру глядачів у ДРАМіКОМ чекають 12 і 13 жовтня.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!