Борис Філатов пообіцяв підтримку одному з найунікальніших підприємств Дніпропетровська

Муніципальна влада Дніпропетровська повинна працювати в режимі максимальної підтримки місцевих підприємств, які виготовляють продукцію високої якості. Про це під час зустрічі з трудовим колективом УВП УТОГ заявив лідер політичної партії «УКРОП» Борис Філатов.

– У нас в місті є, наприклад, муніципальна гвардія, відповідні комунальні підприємства, які потребують спецодягу та уніформи. Але так виходить, що своїм землякам, тим більше які потребують зарплати, ці замовлення не потрапляють. У першу чергу ми будемо допомагати таким підприємствам як УВП УТОГ, завантажувати їх замовленнями, – розповів Борис Філатов.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

75

За його словами саме такі, місцеві дніпропетровські підприємства, а не іногородні, повинні відчувати підтримку міської влади, мати можливість заробляти. Політик закликав керівників торгових мереж, власників підприємств, фабрик, промислових виробництв, звертатися до УТОГ, оскільки тут хороші ціни, хороший асортимент, висока якість.

– Це унікальне підприємство нашого міста, на якому люди, що мають проблеми зі слухом шиють різні вироби. Асортимент колосальний, речі дуже хорошої якості. Від постільної білизни і до спеціальних шевронів з торговими знаками. Але найголовніше – тут працюють люди, у яких золоті руки. І дуже згуртований, сильний колектив однодумців – справжня сім’я, – розповів Борис Філатов.

За словами директора УВП УТОГ Миколи Пекслова, підприємство протягом 93 років шиє найкращі в місті вироби. Не обходиться і без проблем. – Одна з основних проблем підприємства – завантаження. Замовлення вони ж теж різні. Потрібно щоб були вигідні, щоб можна було заробити якісь гроші і нормально себе почувати. У нас проблеми такі ж, як у всіх, – розповів Микола Песклов.

Нагадаємо, в даний час Дніпропетровське УВП УТОГ займається серійним виробництвом і реалізацією різних видів спецодягу для всіх галузей промисловості і сільського господарства. Асортимент виробленої продукції вражає: рукавиці, рукавички трикотажні, робочі костюми, спецодяг для працівників транспорту та будівництва, дорожньої, автомобільної промисловості, комунального господарства. А також для працівників харчової, хімічної, металургійної промисловості, охоронних структур, працівників медицини та сфери послуг. Шиють тут і м’який інвентар: постільна білизна, штори, чохли на стільці, покривало, тенти.

 

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь