Чому у вашому раціоні повинен бути бульйон

Кістковий бульйон – це приготовлений на повільному вогні міцний бульйон з кісток, після кип’ятіння яких з них виділяється сполучна тканина і кістковий мозок. Пише “Наша мама”.

Такий бульйон – джерело важливих поживних речовин за рахунок колагену.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Кістковий колаген розщеплюється в організмі на амінокислоти: пролін, лізин, аргінін, гліцин і глутамінової кислоти. Вони є будівельним матеріалом всіх білків, формуючи клітини шкіри, кісток, суглобів. З віком, організму складніше виробляти необхідну кількість колагену природним шляхом. Звідси з’являються перші зморшки на обличчі, з’являється хрускіт у суглобах, кістки стає крихкими. Тому бульйон радять косметологи, адже він зміцнює суглоби і забезпечує пружну шкіру.

Фото: з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!