Де в Україні продають найдорожче сало

Фахівці з Асоціації постачальників торговельних мереж провели аналіз вартості так званих соціальних харчових продуктів у різних регіонах. Пише Радіо Максимум.

Виявилося, що найпомітніше відрізнялися ціни на сало, свинину, яловичину, сир, варені ковбаси та вершкове масло. Про це розповів директор Української асоціації постачальників торгових мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Найдорожче сало у Києві. Тут його ціна становить 77 гривень за кілограм. Найдешевше, з різницею у 50 гривень, на Волині, – 27 гривень за кілограм. Найдорожчу яловичину також продають у столиці. Вартість – 120 гривень за кілограм. А найдешевша знову на Волині – 85 гривень. Найдорожчу свинину знайшли на Дніпропетровщині – 96 гривень, а найдешевшу на Волині – 74 гривень за кілограм, – написав він.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!