Для підприємців Дніпропетровщини відкрили спеціальну гарячу лінію з питань роботи в системі ProZorro

Облдержадміністрація відкрила гарячу лінію підтримки підприємців, що працюють в системі ProZorro. Бізнесменам, які мають запитання, пропонують звертатися до спеціального кол-центру, де нададуть кваліфіковані відповіді. Також тут можна залишити свої пропозиції щодо роботи системи електронних торгів. Про це повідомили в департаменті економічного розвитку облдержадміністрації.

Робота підприємців з держустановами в системі ProZorro тільки почалася та потребує спільних зусиль в її просуванні. До того ж в учасників електронних торгів у процесі можуть виникати запитання або корисні пропозиції.
«Курс керівника Дніпропетровщини Валентина Резніченка – це курс на сучасну, прозору владу, – пояснив радник голови облдержадміністрації Юрій Голик. – Чиновники мають звикати до відкритої роботи. Ми просимо представників бізнесу допомагати нам пропозиціями та звертатися за порадою».

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Оператори гарячої лінії фіксуватимуть питання, пропозиції та данні підприємців. Після цього протягом доби з ними зв’язуватимуться працівники ОДА і волонтери, які допомагають впроваджувати нові правила державних закупівель.

«Ми будемо реагувати на кожне звернення, роз’яснювати нюанси роботи електронних торгів. Підприємці мають відчувати підтримку влади, а влада враховувати їх пропозиції», – зазначив очільник регіону Валентин Резніченко.

Телефон гарячої лінії – 0 800 505 600. Понеділок – п’ятниця, з 8.00 до 20.00

Система електронних торгів ProZorro дозволяє купувати та продавати товари до 200 тис. грн. та послуги – до 1,2 млн. грн. З вересня до цієї системи долучилися більше 200 структур, підпорядкованих ОДА. Більше 10 з них вже встигли придбати товари та послуги за новими правилами. Торги ще близько 65 установ тривають.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь