Кондитери спекли еклер завдовжки 676 метрів

В бельгійському місті Верв’ю кондитери виготовили найбільший, за їх твердженням, шоколадний еклер у світі. Тістечко довжиною 676,6 метрів три години готували 20 майстрів.

Як повідомляє dt.ua, на виготовлення тістечка пішло 70 кг вершкового масла, 2 тис. яєць, 50 кг борошна і 300 літрів молока. Всі ці інгредієнти на загальну суму 1,5 тис. євро були надані спонсорами.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Еклер розрізали на шість тисяч порцій, гроші від їх продажу підуть на благодійність. Рекорд, при цьому не зареєстрований – ніхто не подав відповідну заявку. Тому офіційним рекордом залишається еклер довжиною 503 метри, виготовлений швейцарським пекарем.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *