Кондитери спекли еклер завдовжки 676 метрів
В бельгійському місті Верв’ю кондитери виготовили найбільший, за їх твердженням, шоколадний еклер у світі. Тістечко довжиною 676,6 метрів три години готували 20 майстрів.
Як повідомляє dt.ua, на виготовлення тістечка пішло 70 кг вершкового масла, 2 тис. яєць, 50 кг борошна і 300 літрів молока. Всі ці інгредієнти на загальну суму 1,5 тис. євро були надані спонсорами.
Еклер розрізали на шість тисяч порцій, гроші від їх продажу підуть на благодійність. Рекорд, при цьому не зареєстрований – ніхто не подав відповідну заявку. Тому офіційним рекордом залишається еклер довжиною 503 метри, виготовлений швейцарським пекарем.