Лікарі Дніпра готові надавати допомогу навіть під час ракетної небезпеки

Найпростіші укриття у медичних закладах Дніпрі облаштовані всім необхідним на випадок повітряних тривог. У сховищах є запаси води, медикаментів та їжі. Лікарі готові надавати медичну допомогу навіть під час ракетної небезпеки. Повідомляють у Департаменті охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

В укритті обладнано операційні та палати інтенсивної терапії, створені умови аби провести екстрену операцію, кесарів розтин тощо.

У сховищі однієї з лікарень є операційна і палата інтенсивної терапії. Тут є апарати дихальної вентиляції легень. Створено запаси їжі та води, а також ліків для надання невідкладної медичної допомоги. Під час небезпеки скористатися сховищем можуть всі охочі, не лише персонал та пацієнти. Укриття розраховано до 800 людей та працює цілодобово.

Найпростіші укриття є і в центрах первинної допомоги. Сховища в них також мають все необхідне аби дніпряни могли перечекати небезпеку. Це запаси води, їжі та медикаментів.

Там є пости охорони, Wi-Fi та місця для сидіння. Є можливість зарядити електронні пристрої. Також відповідно до норм є два входи. Забезпечено вільний доступ до укриття всіх бажаючих. Створено запаси питної та технічної води.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!