На Дніпропетровщині стало більше круп та макаронів

 

На 22% круп та на 14% макаронів стало  більше на Дніпропетровщині.  В порівнянні з минулим роком підприємства області  наростили і виробництво ковбаси, хлібобулочних виробів та борошна. Про це повідомили в департаменті агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища Дніпропетровської облдержадміністрації.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Виготовили на 5% більше хлібобулочних та 10%  ковбасних  виробів, на 3% – борошна.

«Продукція харчових та переробних підприємств Дніпропетровщини прикрашає столи мешканців всієї України. Її з задоволенням купують, бо вона смачна та доступна. Виробники області продовжують тримати високу «планку». Вони вже давно завоювали довіру своїх споживачів, яких щомісяця стає все більше», – зазначив директор департаменту Вадим Удовицький.  

Наразі в області працює більше 100 великих переробних підприємств.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *