На Дніпропетровщині вже тиждень розшукують безвісти зниклого чоловіка: подробиці

У Нікопольському районі триває пошукова операція безвісно зниклого Шульги Олексія. 18 липня до Нікопольського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що 16 липня вранці чоловік вийшов з дому в с. Червоногригорівка Нікопольського району та на теперішній час його місцеперебування невідоме.

Як повідомили правоохоронці, до пошуків зниклого залучені оперативники кримінальної поліції, поліцейський офіцер Червоногригорівської сільської територіальної громади та інспектори кінологічного центру ГУНП в Дніпропетровській області разом зі службово-розшуковою німецькою вівчаркою на імʼя «Лорд», а також всі небайдужі місцеві мешканці.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Правоохоронці обійшли всі домівки жителів села, покинуті будівлі, прилеглі лісопосадки та територію вздовж русла річки. Наразі місцеперебування чоловіка залишається невідомим, пошукові заходи продовжуються.

Дякуємо всім, хто долучився до пошуків та нагадуємо прикмети Олексія Шульги: на вигляд 45-50 років, волосся темне коротке.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місце перебування Шульги Олексія, 1978 року народження, прохання повідомити до Нікопольського районного управління поліції або за телефонами: 102, 099 490 26 39, 095 075 07 90.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!