На Нікопольщині п’ятеро людей намагалися вчинити самогубство

За першу декаду жовтня працівники Нікопольської станції екстреної медичної допомоги надавали допомогу 5-м громадянам, які хотіли скоїти самогубство. Деталями поділилися лікарі швидкої.

В одному із сіл Нікопольського району 70-річний чоловік вирішив піти із життя, отруївшись газом через конфлікт із рідними йому людьми. Він пішов у гараж, закрився там, відкрив кран якогось балону із невідомим газом, надихався його і втратив свідомість. На щастя, його знайшов внук, викликав працівників ДСНС на допомогу і ЕМД. Потерпілий госпіталізований.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

В той же день інший 71-річний чоловік із м. Покрова також вирішив звести рахунок із життям і стрибнув у колодязь з водою з надією вбитися, але доля розпорядилася по своєму, чоловік трохи побився, але залишився живий, просидів декілька годин в колодязі, добряче замерз, а тоді почав кричати, щоб йому хтось допоміг. Його знайшли люди, які виявивши відсутність чоловіка, пішли на його пошуки, також викликали працівників ДСНС і ЕМД і виручили його з добровільного полону. Потерпілий із забоєм грудної клітки та загальним переохолодженням госпіталізований.

На наступний день – нова пригода. 58-річна жінка вирішила покінчити із собою через конфлікт із сином, який веде асоціальний спосіб життя. Жінка випила цілу упаковку заспокійливих ліків. Їй довелося промивати шлунок, провести інфузійну терапію. Від госпіталізації вона категорично відмовилась, проспала цілу добу. А через декілька днів виклик на цю ж адресу – син пацієнтки, 39-річний чоловік, організував демонстративне самогубство: вибрав найтупіший ніж і почав наносити ним подряпини собі на внутрішній поверхні передпліч. Мама з переляку викликала ЕМД. Потерпілому було оброблено подряпини. Від госпіталізації також відмовилися.

Напередодні трапився ще один випадок незавершеного самогубства – 39-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння вирішив покінчити життя через повішання. На перекладині в шафі зав’язав мотузку, і заліз в петлю. На щастя, петля розв’язалася і чоловікові спроба не вдалася, проте він госпіталізований в спеціалізоване відділення.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!