Сім’ї Дніпропетровщини навчать розводити багаття, надавати медичну допомогу і долати перешкоди

Творчі конкурси, спортивно-туристичні змагання, майстер-класи з надання першої медичної допомоги. Дніпропетровська облдержадміністрація разом зі скаутським об’єднанням «СКІФ» організували виїзний патріотичний тур «Великі скаутські перегони».

З 17 по 21 вересня 2015 на Дніпропетровщині біля села Кіровське пройдуть «Великі скаутські перегони». 4 дні більше 100 дітей та їх батьків житимуть у наметовому містечку у лісі. Вони братимуть участь у конкурсах та навчатимуться тому, як бути справжнім скаутом.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

У програмі заходу – спортивно-туристичні змагання, нічні походи, так зване «скаутське ралі» (смуга мотузкових, повітряних та інших перешкод), і безліч національно-патріотичних конкурсів. А також майстер-класи з надання першої медичної допомоги, з туризму та орієнтування, скаутського виховання, розведення багаття тощо.

«Ми хочемо навчити сім’ї працювати в команді і вести здоровий, активний спосіб життя, – розповідає скаут об’єднання «СКІФ» Катерина. – Покажемо їм, як облаштувати табір, приготувати польову їжу, розпалити багаття з мокрих гілок тощо».

За підсумками «Великих скаутських перегонів» визначать найкращу сім’ю. В подарунок вона отримає безкоштовну поїздку до Карпат.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь