У Дніпрі молодь розмальовує тубуси та гільзи (Фото)

У Дніпровській дитячій художній школі № 1  молодь розмальовує тубуси та гільзи, аби продати їх, а виручені кошти передати Силам оборони. Один тубус розмалював 14-річний Валерій Задойко. Хлопець з 6 років займається малюванням і мріє пов’язати своє життя з цією професією. Розповідають у Дніпровській міській раді.

«Я із великим задоволенням розмалював цей тубус. Орнамент обирали разом з викладачем. Працювали над ним близько тижня, і ось така краса, якою я дуже пишаюсь, вийшла. Це перша така моя робота, і я сподіваюсь, що її придбають, аби ми змогли допомогти нашій армії», – поділився учень Дніпровської художньої школи №1 Валерій Задойко.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Усього цей заклад розмалював 6 таких тубусів.

«Малюнки ми створюємо у різних техніках, а ескізи розроблюємо разом із учнями. Наші діти малюють їх на трьох філіях. І оці 6 тубусів вдалось продати, а гроші ми передали 128 бригаді ТрО. Також ми малювали картини і їх продавали, щоб кошти перерахувати на поміч нашій славній армії. А ще збираємо пластикові кришечки, які потім перетворюють на дрони», – розповіла директорка дитячої художньої школи №1 Надія Вевер.

«Загалом на рахунку департаменту близько сотні розмальованих тубусів, які вже вдалось продати, та виручені кошти направити на потреби Силам оборони. Ми долучаємо до цього процесу всі наші заклади. Спочатку вони розмальовували петриківським розписом, а зараз малюють все: від героїв казок до патріотичних зображень. Придбати ці тубуси  можна ось за цим посиланням», – додав розповів в.о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Сергій Луденський,

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!