У Дніпрі пограбували авто (Фото)

22 липня, близько 22-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення про крадіжку на Донецькому шосе. Водій вантажівки Reno Magnum розповів, що з транспортного засобу, котрий він залишив, зникли його особисті речі, GPS-навігатор та ноутбук, а також алкогольна продукція та корм для тварин. Патрульні прибули на місце події. Обстеживши автомобіль, вони виявили ще й відкритим паливний бак. Охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу і разом з іншим екіпажем стали обстежувати прилеглу територію.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Біля будинку неподалік вони відчули запах дизпалива. Це дало привід поліцейським запідозрити, що ймовірний крадій проживає саме в ньому. Як справжні детективи, інспектори стали обстежувати поверх за поверхом, та йти по слідам, що залишилися від пального. На 7-ому поверсі запах був дуже сильним. Там перебував 21-річний мешканець.

Дізнавшись його особисті дані, патрульні з’ясували, що хлопець вже мав проблеми із законом. Під час спілкування з ним, виявилося, що він сховав у підсобному приміщенні між поверхами пляшки з дизельним пальним, а також ноутбук та навігатор. Водій упізнав свої речі. На місце їхнього виявлення прибули слідчі. А ймовірного крадія доставили до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!