У Дніпрі прикрасили найвищий пам’ятник Кобзареві

З прапором України в руці та вишиванкою на постаменті – так у Дніпрі до дня народження Шевченка прикрасили найвищий пам’ятник Кобзареві. Повідомляють у Дніпровській міській раді.

Поряд із одним з найбільших у світі пам’ятників письменнику декламували і найвідоміші твори поета, грали музики. «Задоволення грати сьогодні тут. Біля величного Кобзаря. Адже треба просувати нашу культуру, бо за це борються наші захисники та захисниці», — каже Роман Корсаков, заступник директора КЗК «Арттериторія» ДМР.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Такий захід на честь дня народження Т. Г. Шевченка в Дніпрі уже традиція. «Тільки-но парк Шевченка став на баланс КП «Міська інфраструктура», вирішили проводити такі святкування. Тим паче — тут є пам’ятник поетові, один з найвищих у світі. Сьогодні у руці Кобзар тримає 18-метровий український прапор, прикрасили також і постамент — вишиванкою. Шевченко — один з найвідоміших на весь світ поетів, що боровся за українську націю. Ми повинні це пам’ятати, особливо під час повномасштабного вторгнення рф», — підсумував Олексій Тесля, директор КП «Міська інфраструктура» ДМР.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!